Logotyp

Köpvillkor

 

För att beställa i butiken måste du ha fyllt 18 år.

Priser
Moms ingår i priset med 25%

Orderbekräftelse
En orderbekräftelse kommer automatiskt att skickas till den e-postadress du angivit i dina kunduppgifter. Kontrollera att den stämmer och spara den tills du fått dina varor. Får du ingen orderbekräftelse kontaktar du oss på info@garnverket.se då det förmodligen har blivit något fel.

Leveranstid
Leveranstiden är normalt 3-5 dagar. Skulle den av någon anledning vara längre kontaktar vi dig med information.

Frakt
Leverans sker fraktfritt i Sverige vid order på produkter med ett totalvärde över 500 kr. Vid ordersumma under 500 kr i totalvärde tillkommer en fraktkostnad på 69 kr. Varorna levereras normalt med posten.

Betalning
Garnverket erbjuder två olika sätt att betala som du väljer i kassan.
- Faktura: Sedvanlig kreditupplysning görs i samband med ditt köp Tänk på att fylla i adressen du är folkbokförd på så att den matchar ditt personnummer. Fakturan kommer med de varor du beställt och du har 10 dagar på dig att betala(från och med den dagen vi skickar paketet). Faktura endast till kunder i Sverige.
- Förskottsbetalning: Du betalar in den summa som står på din orderbekräftelse till vårt Bankgiro
782-2539 så skickar vi varorna när pengarna finns på vårt konto. Märk inbetalningen med ordernumret.

Ångerrätt
Vi följer de lagar och föreskrifter som finns på området som innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du fått varorna. Du betalar returfrakten av varorna i oskadat och oanvänt skick. När vi erhållit varorna återbetalar vi dig. Kontakta oss innan du returnera något.
Returen skickas till Garnverket, Hantverkargatan 14, 112 21 Stockholm.

Reklamationer
Om dina varor av någon anledning skulle vara skadade eller felaktiga, så byter vi naturligtvis ut dem utan kostnad för dig. Kontakta oss inom rimlig tid, så ordnar vi bytet.

Personuppgifter
Personuppgifter vi får in i samband med ett köp kommer ej att lämnas ut till tredje part. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med svenska personuppgiftslagen (PUL). Alla uppgifter är skyddade från externa intrång. Vill du som kund ändra, radera eller få ett utdrag av personuppgifterna så går det bra.

  

Garnverket
Hantverkargatan 14
112  21 Stockholm
Telefon: 08-651 78 08
Org. nr.: 556861-4217
Bankgiro: 782-2539
Webbproduktion: C&E Webbguru